Kontrastien tasapainoa

Clipperin tyylin kulmakivi on laatu. Mustan ulkokuoren vastapainona sisätilojen yleisilme on harmonisen vaalea, johon tummat, graafiset linjat tuovat sopivaa särmää. Harkiten valitut puun sävyt pehmentävät kokonaisuutta. Laadustaan tunnetut merkit sekä korkealuokkaiset materiaalit viimeistelevät tyylin. Asuinmukavuuden ympäri vuoden takaa käyttökustannuksiltaan edullinen maalämpö ja -viilennys. Oman kotisi lopulliset materiaalivalinnat voit tehdä ensiluokkaisten vaihtoehtojen joukosta.

Laadukkaat merkit

Kaikkiin Clipperin asuntoihin on valittu korkeasta laadustaan tunnettuja merkkejä. Selkeälinjaiseen Aranin keittiöön integroidut ensiluokkaiset Miele-kodinkoneet tekevät arjesta sujuvampaa ja pitävät kokonaisuuden tyylikkäänä – kuten myös keittiön laadukkaat ja kestävät kivitasot. Kokonaisuuden kruunaavat kodin märkätiloissa ja keittiössä käytetyt Tapwellin hanat ja tyylikäs Tulikivi-kiuas. Lue lisää rakennustapaselosteesta.

Korkealuokkaiset materiaalit, tyylikkäät yksityiskohdat

Asuntojen kaikilla pinnoilla luotetaan korkeaan laatuun. Huoliteltu ja harmoninen Timberwisen yksisauvainen parketti luo sopivaa kontrastia rakennuksen tummalle ulkoasulle sekä asukkaan omille, yksilöllisillä sisustusvalinnoille. Kaikki ratkaisut ovat harkittuja yksityiskohtia myöten: kolmioiden ja suurempien asuntojen kylpyhuoneissa on Unidrain-seinäkaivot, jotka mahdollistavat suurempien, tyylikkäiden lattialaattojen valitsemisen. Asuinmukavuuden ympäri vuoden takaavat viilennysjärjestelmä sekä käyttökustannuksiltaan edullinen maalämpö. Lue lisää rakennustapaselosteesta.

Ylellisyyttä ensi askeleella

Clipperissä ylellisyys alkaa heti sisäänkäynniltä. Aulatila on suunniteltu näyttäväksi ja esteettiseksi kokonaisuudeksi. Korkealaatuiset materiaalit, toimiva valaistus ja kohteen henkeen kuuluva eleganssi takaavat, että kotiin on mukava tulla. Sisäänkäynnin yhteyteen sijoitetaan myös Mika Natrin suunnittelema, tätä kohdetta varten suunniteltu taideteos.

 

Estetiikan ohella Clipper panostaa asumismukavuutta parantaviin älyratkaisuihin. Bluetooth-yhteyttä hyödyntävä KONE Access -teknologia tunnistaa asukkaan jo ulko-ovella ja avaa ovet valmiiksi. Hissi saapuu sisääntulokerrokseen ja vie automaattisesti kotikerrokseen asti.

Kiinnostuitko?

Clipperin asunnot ovat nyt myynnissä. Ota yhteyttä, kuulemme mielellämme lisää yksilöllisistä toiveistasi.

Yhteydenotto